Suomalaiset marjaöljyt ihonhoidossa

suomalaiset marjaöljyt

Marjaöljyt ovat olleet jo vuosia kauneudenhoidon superaineita. Jo keskiajalla naiset sekoittivat juuria ja marjoja rasvaan, jolloin he saivat valmistettua huulipunaa. Nykyään niitä hyödynnetään paljon ihonhoidossa.

Linea Nordicin the Berries - tuotesarjassa pääraaka-aineena toimivat suomalaiset marjaöljyt. Lue lisää marjaöljyjen tehosta.

Marjaöljyjen ravinnerikkaus: Ihoystävällinen superfood

Marjaöljyt ovat täydellisiä iholle paitsi sisäisesti, niin myös ulkoisesti. Ne ovat erinomainen lähde monityydyttymättömiä rasvahappoja, kuten omega-3- ja omega-6-rasvahappoja.

Erityisesti omega-3-rasvahapot, joita löytyy esimerkiksi tyrnin ja mustikan öljyistä, tunnetaan tulehdusta ehkäisevistä ja rauhoittavista vaikutuksistaan. Ne voivat auttaa lievittämään ihon ärsytystä, punoitusta ja tulehdusta, tehden ihosta tasaisemman näköisen ja tuntuisen.

Marjaöljyt taistelevat vapaita radikaaleja vastaan

Vapaat radikaalit ovat aineenvaihdunnassa syntyviä happimolekyyleja, joilla ei ole paria, mutta ne haluavat kovasti partnerin. Ne pyrkivät jatkuvasti parillisiksi, jonka vuoksi ne "kaappaavat" elektronin mukaansa joltakin vakaalta molekyyliltä.

Siksi ihonhoidon tehoaineissa puhutaan suojasta näitä vapaita radikaaleja vastaan. Vapaat radikaalit saavat aikaan niin sanotun ihon vanhenemisen. 

Antioksidanttiset voimat: Marjaöljyjen taistelu vapaita radikaaleja vastaan

Hyvä juttu on, että antioksidantit suojaavat solujamme vapailta radikaaleilta, jonka vuoksi etenkin aikuiselle iholle suositellaan paljon antioksidantteja sisältäviä ihonhoitotuotteita. Tässä marjaöljyt ovat loistava vaihtoehto!

Marjaöljyt ovat täynnä antioksidantteja, jotka ovat kuin luonnon omaa taikaa ihonhoidossa. Paitsi että ne tarjoavat runsaasti kosteutusta ihonhoitoon, ovat vitamiinit, mineraalit ja rasvahapot tehokas vaihtoehdon niille, jotka haluavat ylläpitää ihonsa luontaista hehkua luonnollisesti.

Ne suojaavat solujamme vapailta radikaaleilta, jonka vuoksi ne voivat ehkäistä ikääntymisen merkkejä.

Tulehdusta lievittävä vaikutus: Marjaöljyjen rauhoittava voima

Marjojen ominaisuudet tuovat oman ulottuvuutensa ihonhoitoon. Marjaöljyillä on osoitettu olevan tulehdusta lievittäviä vaikutuksia, jotka voivat tuoda helpotusta monenlaisiin iho-ongelmiin.

Yksi marjaöljyjen merkittävimmistä ominaisuuksista on niiden kyky vähentää ihoärsytystä. Monet marjat, kuten esimerkiksi mustikka, tyrni ja puolukka, sisältävät runsaasti antioksidantteja ja tulehdusta ehkäiseviä yhdisteitä, jotka voivat rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vähentää punoitusta.

Säännöllinen marjaöljyjen käyttö voi auttaa ylläpitämään ihon terveyttä ja luontaista hehkua.

 

Ihon ikääntymisen merkkien torjunta

Ihon ikääntymisen merkkien torjunta on yksi syy käyttää kosmetiikkaa, sillä voimme ikääntyä arvokkaasti ja tuntea ihomme hehkuvaksi. Suomalaiset marjaöljyt tarjoavat täydellisen vaihtoehdon tähän haasteeseen.

Suomalaiset marjaöljyt, kuten tyrni, puolukka ja mustikka, ovat täynnä antioksidantteja ja ravinteita, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ja edistävät sen terveyttä luonnollisesti.

Luonnonkosmetiikan käyttö takaa, että ihollesi ei altistu haitallisille kemikaaleille, vaan se saa ravitsevaa hoitoa luonnon omista ainesosista.

  mustikansiemenöljy ihonhoito

  Ihon uusiutuminen luonnollisesti

  Ihon uusiutumisen tukeminen luonnollisesti sisältää rutiineja, joita luonnolliset ihonhoitotuotteet voivat tukea. The berries - tuotesarja hyödyntää luonnon omia aineksia ja keinoja ihon terveyden ylläpitämiseksi ja parantamiseksi.

  Tottakai säännöllisten ihonhoitorutiinien lisäksi myös riittävä veden juominen, ruokavalio sekä riittävä uni ja liikunta ovat keskeisiä tekijöitä paitsi koko kehon toiminnan kannalta - niin myös iholle.

  Luonnonmukaiset ihonhoitotuotteet voivat kuitenkin täydentää luonnollisia keinoja saada iho hehkumaan sekä ehkäisemään ikääntymisen merkkejä.

  the Berries - day cream

  Päivävoide suojakertoimella on ehdoton vaihtoehto päivittäiseen ihonhoitorutiiniin varsinkin, jos halutaan suojata ihoa auringon aiheuttamilta hatioilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta.

  Suomalaisessa ilmastossa, vaikka aurinko ei paistaisikaan suoraan kirkkaalta taivaalta, UV-säteilyn vaikutukset voivat olla silti merkittäviä, varsinkin jos oleskelemme ulkona pidempiä aikoja.

  The berries - day cream on on valmistettu Suomessa ja sen pääraaka-aineena toimii sisältää suomalainen mustikansiemenöljy.

  Mustikansiemenöljy on täynnä antioksidantteja ja muita ravinteita, jotka ovat erinomaisia ihon terveydelle. Antioksidantit auttavat torjumaan vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ja pitävät ihon kimmoisana ja nuorekkaana.

  Tutustu tuotteeseen ja tilaa omasi verkkokaupasta.

   Takaisin blogiin

   Jätä kommentti

   Kommentit hyväksytään ennen julkaisua.