Journey into the mesmerizing wonders of the North

Täällä revontulet tanssivat taivaalla samalla, kun puhtaus ja elinvoima kohtaavat. Pohjolan luonnossa syntyi tarina luonnonkosmetiikkamme takana.

Experience the magic of the Northern Lights

Tuotteemme ulkoasu tuo kylpyhuoneeseesi palan lumoavaa tarinaa, jossa metsän tuoksut ja revontulien värit heräävät henkiin.

Berry Magic in every drop

Jokaisen tuotteen pääraaka-aineena toimivat omat suomalaiset marjaöljynsä.

Nämä arvokkaat öljyt kertovat luonnon sinnikkyydestä sekä ravinnerikkaudesta ja olemme tiivistäneet ne rikastuttamaan ihoasi.

Vegan Beauty Inspired by the North

Olemme luoneet brändin, joka yhdistää luonnon ja kauneuden yhteiseen harmoniaan. Tuotteemme ovat täysin vegaanisia.

Haluamme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisen kokemuksen, joka kutsuu tutustumaan luonnon lumoavaan maailmaan, kunnioittaen samalla ympäristöä.

Natural harmony

Puhtaat ja laadukkaat raaka-aineet ovat tuotteidemme perusta.

Ei mitään ylimääräistä.

Jokainen ainesosa on valittu tukemaan ihosi luontaista hehkua.

Innovatiivisuus

Ekologisuus

Vastuullisuus

Innovatiivisuus

Ekologisuus

Vastuullisuus

Meidän missionamme on uudelleenmääritellä kauneuden, innovaation ja luonnon suhde, käyttämällä suomalaisen luonnon ainutkertaisia lahjoja. Pyrimme valmistamaan erinomaisia tuotteita, jotka eivät vain helli asiakkaitamme, vaan myös arvostavat ja suojaavat luontoa ympärillämme. Innovaatio ja luonnonmukaisuus kulkevat käsi kädessä kaikessa.

Olemme lisänneet tuotteisiimme tarkoin valittuja tehoaineita, jotka tarjoavat asiakkaillemme todellisia hyötyjä ja näkyviä tuloksia. Olemme sitoutuneet säilyttämään tuotteidemme luonnollisuusasteen mahdollisimman korkealla. Tämä tasapaino tieteellisen innovaation ja luonnollisten ainesosien välillä mahdollistaa meille luoda tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä, vaan ylittävät asiakkaidemme odotukset.

Ympäristön suojelu ja ekologisuus ovat sydämessämme. Meille on tärkeää, että kaikki mitä teemme, tukee kestävää kehitystä ja edistää ekologista tasapainoa. Siksi olemme valinneet käyttää vain 100% kierrätettyjä materiaaleja tuotteissamme ja lähetyslaatikomme ovat 100% hiilineutraaleja. Lisäksi kaikki tuotteemme ovat vegaanisia. Etsimme jatkuvasti innovatiivisia tapoja pienentää ekologista jalanjälkeämme ja edistää vihreämpää tulevaisuutta.