Kuiva iho: muutos yhdessä yössä?

kuiva iho

Moni panostaa ihonhoitoon aamuisin, jolloin lähdemme kohti päivän askareita. Se on hyvä asia varsinkin talvella, sillä päivän aikana ihomme joutuu koetukselle eri olosuhteiden vuoksi. Näitä ovat esimerkiksi:

 • couperosa
 • ihon kuivuminen
 • hilseily
 • punoitus
 • kutina

..ja listaa voi jatkaa!

Ihonhoitotuotteissa ja -tavoissa on kuitenkin eroja ja jos tykkää käyttää meikkiä iholla – voi lopputuloksena olla joko kuivan näköinen tai puolestaan liian kiiltävä iho. Puuteriakaan ei ole kiva huiskia kasvoille tolkuttomasti.

Parasta siis varmasti olisi, jos se kaikkein tärkein eli elintärkeä ja luonnollisesti kaunis ihomme olisi mahdollisimman hyvässä kunnossa.

Mitä ihossa tapahtuu yön aikana?

Yön aikana ihosolut korvaavat soluja. Lisäksi iho saa levätä ilman ulkoisia rasitteita, kuten UV-säteitä, tuulta tai pakkasilmaa. Ihon luontaista uudistumista voi tukea ja tehostaa sopivilla ihonhoitotuotteilla ja -rutiineilla. Myös ihon sisäinen ravitsemus on tärkeää.

Oikeanlainen ihonhoitotuote tukee ihon luontaista uusiutumista, ravitsee, hoitaa sekä suojaa. 

Aivan kuten aivot puhdistavat yön aikana itseään – uudistuu myös iho yön aikana. 

paras yöseerumi

Ihon kosteutus yön aikana: mitä hyviä puolia sillä on?

 • Yöllä kehomme lepää, jolloin ihommekin lepää ja uusiutuu. Öinen kosteusvoiteen tai seerumeiden käyttö auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Ne auttavat estämään ihon kuivumista ja vähentämään kuivan ihon aiheuttamia epämiellyttäviä tuntemuksia, kuten kiristystä.

 • Toiseksi, monet kosteusvoiteet sisältävät aktiivisia ainesosia, kuten hyaluronihappoa, vitamiineja tai antioksidantteja, jotka voivat vaikuttaa tehokkaammin iholla yön aikana. Yövoiteen käyttö voi auttaa vahvistamaan ihon luontaista suojautumista sekä edistää sen uudistumista.

 • Yön tunnit ovat siis ihanteellinen hetki käyttää tuotteita, jotka sisältävät ihoa uudistavia ainesosia. Kosteutettu iho näyttää usein nuorekkaammalta ja heleämmältä. Säännöllinen öinen superkosteutus voi auttaa ehkäisemään myös ikääntymisen merkkejä.

 • Mikä parasta - tämä tapahtuu kuin itsestään! Säästät aikaa, kun laitat yöksi vaikuttamaan paksumpia tuotteita, jotka imeytyvät pikku hiljaa koko yön ajan. Kannattaa kuitenkin antaa tuotteiden hetki imeytyä ennen pään painamista tyynyyn, niin tuotteet eivät imeydy tyynyliinaan.

 the Berries - night serum

Paras yöseerumi?

Seerumeita on olemassa paljon eri vaihtoehtoja. Seerumit ovat kuin ihonhoidon taikapulvereita. Voit lukea tarkemmin seerumeiden vaikutuksista täältä.

On olemassa kirkastavia, ravitsevia, anti-age-vaikutteisia, kosteuttavia sekä esimerkiksi pigmenttiläiskiä haalentavia seerumeita. Mikä näistä sopii parhaiten öisin?

the Berries - Night Serum

Lidea Nordicin yöseerumi on oikea tehokosteuttaja, joka on suunniteltu elvyttämään kasvojen iho päivän rasituksen jälkeen!

 • Tiivistetty tehopakkaus rauhoittavia ainesosia hoitavat ihoa koko yön ajan.
 • Suomalainen tyrnimarja toimii yöseerumin pohjana. Tyrni sisältää runsaan määrän A-, C- ja E-vitamiineja, B-ryhmän vitamiineja sekä omega 3-. 6-, 7- ja 9-rasvahappoja. Tyrni lasketaan adaptogeenien luokkaan ja on myös voimakas antioksidantti. Tyrniöljyn vaikutus iholla on todella kosteuttava ja se imeytyy erittäin tehokkaasti uloimman ihokerroksen läpi.

tyrnimarja yöseerumi

 •  Allantoiini toimii tehoaineena joka tehokkaan kosteuttamisen ja rauhoittamisen lisäksi edistää solujen uusiutumista vähentäen ihoärsytystä ja tulehdusreaktioita.

 • Ferulahappo toimii ennen kaikkea ikääntymisen merkkejä vastaan. Lisäksi sillä on kyky suojella ihoa vapailta radikaaleilta.

 • Yöseerumin luonnollisuusaste on 99,4 % ja se on dermatologisesti testattu.

Mikä tekee tästä yöseerumista erityisen?

Linea Nordicin Night Serum on luonnollinen valinta niille, jotka arvostavat puhtaita ja tehokkaita ainesosia ihonhoidossaan.

Täydennä yöhoitorutiiniasi tehokkaasti:

 1. Puhdista iho: Ennen yöseerumin levittämistä varmista, että kasvosi ovat puhtaat esimerkiksi meikistä ja muista epäpuhtauksista.
 2. Levitä seerumi hellävaraisesti: Ota pieni määrä the Berries - night serumia ja levitä se tasaisesti kasvoille ja kaulalle, jotta se imeytyy tehokkaasti. Voit myös tarvittaessa kerrostaa seerumia.
 3. Anna aikaa imeytyä: Odota hetki ennen kuin painat pään tyynyyn. Näin varmistat, että seerumi saa aktivoitua tehokkaasti koko yön ajan sillä aikaa, kun sinä nukut kauneusuniasi. 💖

Aamun koitteessa saapuu myös heleä iho

Yön aikana ihosi levätessä yöseerumi tekee taikojaan. Tyrnimarjan ravitsevat ominaisuudet, allantoiinin rauhoittava vaikutus ja ferulahapon anti-age-voimat yhdistyvät luomaan ihonhoitorutiinin, joka hellii ihoasi syvältä.

Lähde siis matkalle heleämmän ihon pariin, luota luonnon voimaan ja anna yöseerumin tehdä taikansa. Tutustu tuotteeseen ja tilaa se Linea Nordicin verkkokaupasta – herää aamuun hehkeän ihon kera, valmis kohtaamaan uuden päivän! 🌙💖

Takaisin blogiin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua.