Hehkua iholle suomalaisesta luonnosta

Hehkua iholle suomalaisesta luonnosta

Maailmassa, joka on täynnä erilaisia haitallisia ja jopa myrkyllisiä synteettisiä kemikaaleja, on tärkeää pyrkiä panostamaan luonnollisuuteen. Haluamme turvata planeettamme tulevaisuuden ja pienentää kemikaalikuormaa sekä hiilijalanjälkeä. Niinpä kehitimme tuotesarjan, joka ammentaa voimansa pohjoismaisesta puhtaasta luonnosta.

The Berries -sarjan tuotteet ovat täynnä suomalaisten marjojen ravinteita ja elinvoimaisuutta. Mustikka, puolukka, lakka, tyrni sekä mustaherukka ovat omia superfoodejamme ja halusimme tuoda niiden hyvää tekevät vaikutukset tarjolle myös laadukkaan ja luonnonmukaisen kosmetiikan muodossa. 

Vegaanista kosmetiikkaa luontoa ja eläimiä kunnioittaen

The Berries -sarja koostuu viidestä ihoa hellivästä tuotteesta: päivä- ja yöseerumista, päivä- ja yövoiteesta sekä silmänympärysvoiteesta.

Kaikki The Berries -sarjan tuotteet ovat täysin vegaanisia. Vegaanisella kosmetiikalla tarkoitetaan tuotteita, jotka eivät sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia. Kosmetiikassa käytetään yleisesti hyvin paljon eläimistä lähtöisin olevia ainesosia. Tyypillisimpiä ovat mehiläisvaha, hunaja, maito tai lanoliini eli lampaan talirauhasista peräsin oleva rasva.

Vegaanista kosmetiikkaa ei myöskään ole testattu eläinkokeilla. Kannamme vastuumme eettisemmän ja oikeudenmukaisemman kosmetiikkateollisuuden kehittämiseksi. 

Luonnolliset ainesosat ihon hyvinvoinnin turvaamiseksi

Se, mitä laitamme ihollemme, vaikuttaa myös kehomme hyvinvointiin ja terveyteen. Synteettiset väriaineet, kemialliset täyteaineet, erilaiset mineraaliöljyt ja parabeenit tuskin parantavat kehomme hormonitasapainoa. Niinpä luonnolliset ainesosat kosmetiikassa tukevat ihon hyvinvoinnin lisäksi koko kehon elinvoimaisuutta.

Luonnollisuus ja luonnon monimuotoisuuden vaaliminen on ollut lähtökohtamme the Berries -tuoteperheen kehittämisessä. Korkean luonnollisuusasteen tuotteemme sisältävät rakkaudella valittuja, kallisarvoisia raaka-aineita, jotka on huolella kerätty suoraan pohjoisesta luonnosta sitä kunnioittaen.

The Berries -sarjan tuotteet on suunniteltu mahdollisimman luonnonmukaisiksi ja luonnollisuusaste on tuotteesta riippuen 96–100 %. Päivävoiteeseen olemme lisänneet aurinkosuojan ehkäisemään UV-säteilyn aiheuttamia ihomuutoksia ja vaurioita. Sen lisäksi olemme valikoineet tarkoin yksittäisiä tehoaineita, kuten niasiiniamidia ja allantoiinia, jotta lopputulos olisi käyttäjälle paras mahdollinen. Tuotteet eivät siis sisällä turhia täyteaineita tai ihon kuntoa näennäisesti kohottavia synteettisiä kemikaaleja. 

Marjaöljyistä ravintoa ihollemme 

Puolukka, mustikka, lakka, tyrni ja mustaherukka ovat todellisia vitamiinipommeja. Lisäksi ne sisältävät ihon kunnolle erittäin tärkeitä rasvahappoja. The Berries -sarjan tuotteissa käytetyt, kotimaisista marjoista valmistetut marjaöljyt ehkäisevät ihon ikääntymisen merkkejä sekä kuivumista. Rasvahappojen avulla iho pysyy kimmoisampana ja tasaisena. Myös pintaverenkierto paranee ja tulehdusreaktiot vähenevät. Ihosi saa roiman annoksen elinvoimaa marjaöljyjen sisältämistä ravinteista.

Marjaöljyt sisältävät rasvahappojen lisäksi myös karotenoideja. Karotenoidit ovat A-vitamiinin esiasteita ja toimivat antioksidantteina. Antioksidantit neutraloivat iholle syntyviä vapaita radikaaleja, jotka voivat aiheuttaa sameutta ja pintakuivuutta sekä ennenaikaista ikääntymistä.

Ekologisesti alusta loppuun

The Berries -tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta pakkausmateriaalienkin puolesta. Kaikki tuotteet ovat pakattu kierrätettyihin sekä uudelleen kierrätettäviin materiaaleihin. Tuubit on valmistettu kokonaan kierrätetystä muovista ja tuoterasiat sekä lähetyslaatikot kierrätetystä pahvista. Lisäksi lähetyslaatikot ovat 100 % hiilineutraaleja.

Takaisin blogiin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua.