Kirkas iho aamusta iltaan – kuulautta kasvoille päiväseerumilla

paras seerumi

Seerumit ovat kuin ihonhoidon taikapulvereita: niissä on paljon aktiiviaineita paketoituna tiiviiseen olomuotoon. Kasvovoiteissa aktiivisena vaikuttavien aineiden pitoisuudet saattavat olla hyvin maltilliset. Lisäksi voiteiden paksumpi koostumus imeytyy hitaammin, kun taas seerumit ovat ohuempia. Sen myötä niiden sisältämät aktiiviaineet imeytyvät ihoon hyvin tehokkaasti.

Erilaisilla seerumeilla on erilaiset tarkoitukset. Linea Nordicin päiväseerumi toimii mahtavana starttina päivittäiseen ihonhoitorutiiniin! Sen kevyt koostumus kirkastaa ja silottaa ihoa valmistaen sen tulevan päivän mukanaan tuomaan rasituksiin.

Seerumin käytön edut pähkinänkuoressa:

  • Tehokkaat aktiiviaineet: korkea pitoisuus ihonhoidon tehoaineita tiiviissä paketissa
  • Kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus: helppo kerrostaa muiden tuotteiden alle
  • Kohdennettu hoito: seerumit vastaavat ihonhoidon yksilöllisiin tarpeisiin
  • Syväkosteuttava vaikutus: auttaa lukitsemaan kosteuden ihoon

Suomalainen puolukka päiväseerumin pohjana

Puolukka on yksi suomalaisen luonnon supermarjoista. Sitä on jo pitkään käytetty DIY-kasvonaamioissa sen hapokkuudesta ja runsaasta antioksidanttipitoisuudesta johtuen.

Puolukassa on paljon hedelmähappoja, jotka auttavat ihosoluja uusiutumaan. Sen lisäksi puolukan sisältämät antioksidantit, kuten E-vitamiini, suojaavat ihoa epäpuhtauksilta ja ilmansaasteilta sekä parantavat ihon pintaverenkiertoa torjuen samalla ikääntymisen merkkejä.

Puolukka toimii Linea Nordicin kirkastavan ja silottavan päiväseerumin pohjana. Ihoa raikastavan ja uudistavan vaikutuksensa lisäksi puolukansiemenöljyssä on iholle tärkeitä omega-3- sekä omega-6-rasvahappoja. Rasvahapot parantavat ihon kosteustasapainoa ja vahvistavat ihoa ulkoisia rasituksia vastaan. Iho pysyy näin kauniin kimmoisana ja pehmeän joustavana.

Niasiiniamidi seerumin tehoaineena

Niasiiniamidi on B3-vitamiinin aktiivinen muoto. Se on viime vuosina kohonnut eräänlaiseksi ihonhoidon supersankariksi, sillä se tarjoaa hyvin monenlaisia hyötyjä. Niasiiniamidi sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille käyttäjille, sillä se on tehokkuudestaan huolimatta hellävarainen eikä ärsytä ihoa.

Niasiiniamidi toimii muun muassa näin:

Kosteutetumpi iho

Niasiiniamidi osallistuu ihon suojakerroksessa olevien proteiinien tuotantoon. Näillä proteiineilla, kuten keratiinilla on tärkeä tehtävä, sillä ne estävät kosteuden haihtumista iholta. Niinpä suojakerroksen vahvistumisen myötä myös ihon kosteustasapaino paranee ja iho pehmenee.

Epäpuhtaudet vähenevät

Vahva suojakerros auttaa ihoa myös torjumaan ulkoisia ärsykkeitä, jolloin iholla näkyvä punoitus ja tulehdukset vähentyvät. Näin ollen niasiiniamidi on loistava tuote epäpuhtaan ihon hoitoon! Niasiiniamidi voi myös vähentää talin tuotantoa ja pienentää ihohuokosia. Akneiho on usein tulehdusten vuoksi hyvin herkkä, mutta niasiiniamidi ei ärsytä ihoa.

Ihon pinta ja väri tasoittuvat

Niasiiniamidi stimuloi ihon kollageenin ja elastaanin tuotantoa, jolloin kasvojen ihon hienot juonteet ja rypyt vähenevät. Iho muuttuu kiinteämmäksi ja joustavammaksi.

Niasiiniamidia on pitkään pidetty ihoa kirkastavana ja ihon sävyä tasoittavana tehoaineena. Se voi tuoda apua ihon pigmenttimuutoksiin, sillä se vähentää hyperpigmentaatiota estämällä melaniinin tuotantoa ihossa. Näin ollen erityisesti ikääntyvä sekä auringolle vahvasti altistunut iho voi hyötyä niasiiniamidin käytöstä.

Siperian ginseng ihoa elvyttämään

Toinen Linea Nordicin päiväseerumin tehoaineista on Siperian ginseng. Sillä on pitkä historia perinteisessä lääketieteessä Aasian mantereella, erityisesti Kiinassa ja Siperiassa. Sitä on käytetty adaptogeeninä, joka auttaa kehoa sopeutumaan stressiin ja lisäämään kestävyyttä. Se tunnetaan myös nimellä venäjänjuuri.

Siperianjuuresta uutettu adaptogeeninen kasviuute mielletään ihonhoidossa usein anti age -ainesosaksi. Ihomme ikääntyminen alkaa kuitenkin jo 25 vuoden iässä, joten olemme lisänneet sen kaiken ikäisille käyttäjille sopivaan päiväseerumiimme.

Siperian ginseng on voimakkaasti energiatasoa nostava uute, joka auttaa vähentämään väsymystä. Lisäksi sillä uskotaan olevan ominaisuuksia, jotka auttavat kehoa sopeutumaan stressaaviin tilanteisiin. Se voi auttaa lievittämään stressin aiheuttamia oireita ja tasapainottamaan kehon stressireaktiota. Tämän ohella Siperian ginsengillä voi olla kehomme immuunijärjestelmän toimintaa tukevia vaikutuksia.

Olemme halunneet luoda päiväseerumista tuotteen, joka tarjoaa hyötyjä kaiken ikäisille käyttäjille ja monille eri ihotyypeille. Päiväseerumiin valitut tehoaineet täydentävät erinomaisesti muita The Berries -perheen tuotteita. Tuotesarjan avulla luot itsellesi täydellisen ihonhoitorutiinin!

Päiväseerumin pääset tilaamaan verkkokaupastamme.

Täydennä kasvojesi ihon valmiutta päivän koitoksiin myös The Berries -päivävoiteella, johon on lisätty aurinkosuoja. Lue lisää: https://lineanordic.fi/blogs/news/suojaudu-sateilta-ihoasi-hellien
Takaisin blogiin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua.