Night Serum tehoaineet

Tyrni

Tyrni on yksi terveellisimmistä ja vitamiinirikkaimmista marjoista ja siksi sillä on oma paikkansa ihonhoidossa myös ulkoisesti. Tyrni sisältää runsaan määrän A-, C- ja E-vitamiineja, B-ryhmän vitamiineja sekä omega 3-. 6-, 7- ja 9-rasvahappoja. Lisäksi tyrni lasketaan adaptogeenien luokkaan ja on myös voimakas antioksidantti. Tyrniöljyn vaikutus iholla on todella kosteuttava ja se imeytyy erittäin tehokkaasti uloimman ihokerroksen läpi - tyrni sopiikin erinomaisesti yöseerumiin.

Allantoiini

Herkkä ja kuiva iho janoaa allantoiinia pitkän päivän jälkeen. Tehokkaan kosteuttamisen ja rauhoittamisen lisäksi allantoiini edistää solujen uusiutumista vähentäen ihoärsytystä ja tulehdusreaktioita.

Ferulahappo

Vielä monille tuntematonta ferulahappoa käytetään ihonhoidossa lähinnä johtuen sen kyvystä suojella ihoa vapailta radikaaleilta. Iho on jatkuvasti haitallisten asioiden kohteena - ilman epäpuhtaudet ja saasteet, UV-säteily, erilaiset tulehdustilat, stressi. Jopa ihon oma aineenvaihduntaprosessi tuottaa päivittäin vapaita radikaaleja. Nämä aiheuttavat ihon ennenaikaista ikääntymistä, siksi ferulahappoa käytetäänkin usein anti-age-tuotteissa ikääntymisen merkkejä vastaan.

Glyseriini

Glyseriini on hyaluronihapon kaltainen kosteutta sitova ainesosa ja sitä on lisätty yöseerumiin tuomaan lisätehoa ihon eri kerrosten syväkosteuttamiseen.

the Berries

Night Serum

Yöseerumi

Yöseerumi täynnä ravinnerikasta luonnon voimaa.