Night Cream tehoaineet

Lakka

Lakan siemenet sisältävät poikkeuksellisen suuren määrän erityisesti C-vitamiinia, joka on ihon kannalta välttämättömiä vitamiineja. Korkea C-vitamiinipitoisuus kirkastaa ihoa ja edistää ihon omaa kollageenin tuotantoa. Lakan sisältämät antioksidantit torjuvat myös ikääntymisen merkkejä.

 

Ruusujuuri

Ruusujuurta kutsutaan yleisesti Pohjolan ginsengiksi. Se on ikivanha, karuilla seuduilla kasvava tunturikasvi, jonka perinteiset vaikutukset sisäisesti nautittuna ovat keskittymiskyvyn ja suorituskyvyn parantuminen. Sen käyttö ihonhoidossa on kuitenkin yleistynyt voimakkaiden antioksidanttisten ominaisuuksien takia. Ruusujuuri kuuluu adaptogeenien luokkaan ja sisältää runsaasti iholle tärkeitä flavonoideja.

 

Kauraöljy

Suomalainen kaura on löytänyt tiensä kosmetiikan maailmaan. Kauraöljy on todellinen kosmetiikan superöljy ja sopii erityisesti herkälle iholle, joka reagoi herkästi ulkoisiin ärsykkeisiin ja epäpuhtauksiin. Se hoitaa, ravitsee ja rauhoittaa ihoa todella tehokkaasti koko yön ajan. Paksusta ja öljyisestä koostumuksesta huolimatta kauraöljy jättää ihon silkinpehmeäksi.

Skvalaani

Skvalaani on kasviperäinen, oliiveista peräisin oleva öljy ja sitä esiintyy ihossa luontaisesti, elimistön oma tuotanto alkaa kuitenkin heikentyä 25 ikävuoden jälkeen. Skvalaanin erikoinen kyky on tehostaa muiden ihonhoitotuotteessa olevien ainesosien imeytymistä, siksi sitä suositellaan usein käyttämään yhtenä osana ihonhoitorutiinia. Skvalaani ehkäisee tehokkaasti kosteuden haihtumista.

Manteliöljy

Manteliöljy rauhoittaa ja syväkosteuttaa ihoa. Säännöllisellä käytöllä manteliöljy auttaa tasoittamaan myös ihon sävyjä ja lievittää pigmenttiläiskiä sekä ihottumaa

Sheavoi

Sheavoi sisältää luontaisesti paljon rasvahappoja sekä A- ja E-vitamiineja. Sheavoi on lisätty tuotteeseen antamaan suojaa sekä rauhoittamaan ja ravitsemaan ihoa.

the Berries

Night Cream

Yövoide