Eye Cream tehoaineet

Mustaherukka

Mustaherukansiemenöljy sisältää erityisesti iholle tärkeitä rakennusaineita, sen erikoisuus on kyky suojata ihoa erilaisilta tulehdustiloilta. Mustaherukansiemenöljy taistelee silmänympärysalueella esiintyviä ikääntymisen merkkejä vastaan ja parhaat vaikutukset tulevat esiin säännöllisen, jatkuvan käytön seurauksena.

Hyaluronihappo

Hyaluronihappo tulisi löytyä kaikenikäisten jokapäiväisestä ihonhoitorutiinista. Sitä esiintyy ihmiskehossa luontaisesti, mutta tuotantokyky heikentyy merkittävästi iän myötä. Hyaluronihapon kyky sitoa kosteutta on ainutlaatuinen, se pystyy sitomaan vettä jopa 1000 kertaa oman painonsa verran saaden ihon tuntumaan sekä näyttämään sileältä ja pehmeältä.

Koivunmahla

Elämän eliksiiriksi kutsuttu koivunmahla on saanut maailmanlaajuisesti suurta näkyvyyttä sen terveysvaikutusten vuoksi. Koivunmahla sisältää ihoa hoitavia aminohappoja, antioksidantteja ja sokeriyhdisteitä, jotka suojaavat erityisesti herkkää silmänympärysalueen ihoa ja uudistavat ihosoluja. Koivunmahla ei allergisoi siitepölylle allergisia.

Sheavoi

Sheavoi sisältää luontaisesti paljon rasvahappoja sekä A- ja E-vitamiineja. Sheavoi on lisätty tuotteeseen antamaan suojaa sekä rauhoittamaan ja ravitsemaan ihoa.

Avokadoöljy

Avokadoöljyn sisältämät rasvahapot ja vitamiinit ovat iholle ihanteellisia. Avokadoöljy ei tuki ihohuokosia ja estää tehokkaasti tulehdusta. Tuotteessa avokadoöljy on lisätty antamaan lisäkosteutusta.

 

the Berries

Eye Cream

Silmänympärysvoide

silmänympärysvoide