Day Serum tehoaineet

Puolukka

Puolukkaa voi hyvällä syyllä kutsua karun Pohjolan supermarjaksi ja sitä on käytetty ihonhoidossa jo pitkään. Puolukansiemenöljy sisältää tehokkaana antioksidanttina tunnettua ja solunmuodostusta tehostavaa E-vitamiinia, sekä omega-3 ja omega-6 -rasvahappoja, jotka vahvistavat ihon kosteustasapainoa. Puolukka sopii erinomaisesti osaksi aamuista, piristävää kasvojenhoitorutiinia.

 

Niasiiniamidi

Niasiiniamidi on vesiliukoinen B3-vitamiinin muoto ja oikea kauneudenhoidon superaine. Se parantaa ihon suojamekanismia, tasoittaa ihon pintaa sekä sävyjä ja imeytyy erittäin tehokkaasti. Suojamekanismin parantuminen näkyy lähinnä ihon kosteustasapainossa, jolloin iho myös sietää paremmin epäpuhtauksia ja ulkoisia, päivän aikana kohdattavia ärsykkeitä.

 

Siperian ginseng

Siperian ginseng tunnetaan yleisemmin sisäisesti nautittavana, perinteisenä luonnonlääkkeenä, jolla on energiaa ja keskittymiskykyä lisääviä vaikutuksia. Harvempi kuitenkin tietää tämän ihmejuuren olevan myös erinomainen raaka-aine ihonhoidossa ja omaavan kirkastavia ja nuorentavia vaikutuksia. Siperian ginseng on voimakas antioksidantti ja se luokitellaan myös adaptogeeniksi.

the Berries

Day Serum

Päiväseerumi