Day Cream tehoaineet

Mustikka

Laajalti maailmalla tunnettua pohjoismaista ja erityisesti suomalaista mustikkaa käytetään ihonhoidossa sekä sisäisesti, että ulkoisesti. Mustikka on antioksidanttirikas marja ja täynnä flavonoideja - sillä on kyky suojata kasvoja ympäristön haittavaikutuksilta sekä UV-säteilyltä. Suojan lisäksi mustikka tasoittaa ihon sävyjä ja sillä on ihon tulehduksia ehkäiseviä vaikutuksia. Mustikka sopii erityisesti herkälle ja ohuelle iholle.

Hyaluronihappo

Hyaluronihappo tulisi löytyä kaikenikäisten jokapäiväisestä ihonhoitorutiinista. Sitä esiintyy ihmiskehossa luontaisesti, mutta tuotantokyky heikentyy merkittävästi iän myötä. Hyaluronihapon kyky sitoa kosteutta on ainutlaatuinen, se pystyy sitomaan vettä jopa 1000 kertaa oman painonsa verran saaden ihon tuntumaan sekä näyttämään täyteläiseltä. Yhdistettynä aurinkosuojakertoimeen se muodostaa erittäin tehokkaan yhdistelmän ikääntymisen merkkejä vastaan.

Skvalaani

Skvalaani on kasviperäinen, oliiveista peräisin oleva öljy ja sitä esiintyy ihossa luontaisesti, elimistön oma tuotanto alkaa kuitenkin heikentyä 25 ikävuoden jälkeen. Skvalaanin erikoinen kyky on tehostaa muiden ihonhoitotuotteessa olevien ainesosien imeytymistä, siksi sitä suositellaan usein käyttämään yhtenä osana ihonhoitorutiinia. Se antaa myös hieman suojaa auringonsäteitä sekä vapaita radikaaleja vastaan ja ehkäisee kosteuden haihtumista.

 

the Berries

Day Cream

Päivävoide