Yövoiteen merkitys ihonhoitorutiinissa

the Berries yöseerumi sekä the Berries yövoide tuotteet kylpyvaahdon seassa

Yövoide on monen ihonhoitorutiinissa, varsinkin yli 25-vuotiaiden ihonhoidossa. Tämä johtuu siitä, että kollageenin tuotanto alkaa hidastumaan, mikä johtaa ihon erilaisiin ikääntymisen merkkeihin, kuten juonteisiin sekä ihon veltostumiseen.

Lisäksi yövoide uudistaa, hoitaa ja rauhoittaa ihoa. Se on kuin suojaisa kaste iholle yön aikana tukien ihon uudistumista ja kosteuttaen sitä pintaa syvemmältä. Toki eri yövoiteissa on myös eroja.

Paras yövoide

Jos etsit luonnollista yövoidetta, joka sisältää kuitenkin supertehokkaita ainesosia, kannattaa tutustua Linea Nordicin yövoiteeseen. Tämän ainutlaatuisen yövoiteen pohjana toimii suomalainen marjaöljy: lakansiemenöljy.

the berries yövoide

Tämän lisäksi se sisältää laajan rivistön huikeita ja luonnollisia tehoaineita - luonnollisuusprosentin ollessa jopa 99,7 prosenttia!

Paras yövoide ikääntyvälle iholle

Linea Nordic the Berries yövoiteen luontaiset tehoaineet: kauraöljy, sheavoi, ruusujuuri, manteliöljy, skvalaani, sekä suomalainen lakka ravitsevat ja rauhoittavat ihoa tehden siitä samettisen pehmeän ja kimmoisan. Vaikka yövoide sisältää aivan supertehokkaita ainesosia, ei sen koostumus jää liian rasvaiseksi, sillä se imeytyy nopeasti ihoon.

Yövoide imeytyy nopeasti eikä tuki ihohuokosia. Sen koostumusta voi kutsua jopa kermaiseksi, ja vain pieni määrä tuotetta riittää. Se sopii monenikäiselle iholle, mutta tuotesarja on kehitetty etenkin pohjoismaiselle +25-vuotiaalle ihotyypille sopivaksi.

The berries - tuotteet eivät ole liian raskaita nuoremmallekaan iholle, sillä ne ovat todella riittoisia ja superimeytyviä. Kaikkia the Berries - sarjan tuotteita pystyy halutessaan kerrostamaan ihon tarpeen mukaan. Lopputuloksena on ihon hehku ja elinvoima.

Ruusujuuri

Ruusujuuri, joka tunnetaan myös nimellä Pohjolan Ginseng, on luonnonkosmetiikassa arvostettu raaka-aine sen monipuolisten hyötyjensä ansiosta:

Luonnollinen rauhoittaja ja kosteuttaja

Ruusujuuri tunnetaan rauhoittavista ja kosteuttavista ominaisuuksistaan. Sen käyttö kosmetiikassa auttaa rauhoittamaan ihoa, vähentämään ärsytystä ja ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Erityisesti kuivan ja herkän ihon hoidossa ruusujuuri on erinomainen valinta.

Antioksidantit iholle

Ruusujuuri sisältää runsaasti antioksidantteja, kuten flavonoideja ja fenolihappoja, jotka auttavat suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta. Antioksidanttien avulla iho säilyy nuorekkaampana.

Adapogeeninen vaikutus

Ruusujuuri on adaptogeeni, mikä tarkoittaa, että se auttaa kehoa sopeutumaan stressiin ja edistää kehon tasapainoa. Tämä ominaisuus tekee ruusujuuresta hyvän raaka-aineen ihonhoitotuotteisiin, jotka auttavat suojaamaan ihoa stressin haitallisilta vaikutuksilta.

Manteliöljy kasvoille

Manteliöljyn hyödyt ihonhoidossa on tiedetty jo pitkään. Se on yksi yleinen ihonhoidossa käytettävä öljy, jota tykätään yhdistää muihin tehoaineisiin. Se on kuitenkin jo itsessään superainesosa ihonhoidossa.

Manteliöljy on erinomainen ainesosa ihonhoidossa monista syistä. Tässä on joitakin sen tärkeimmistä hyödyistä:

Kosteuttava

Manteliöljy on erittäin kosteuttava ja pehmentävä öljy, joka auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon. Se sopii erityisen hyvin kuivalle ja herkälle iholle.

Ihoa rauhoittava

Manteliöljy on hellävarainen ja rauhoittava iholle. Se voi auttaa vähentämään tulehduksia, ärsytystä ja punoitusta.

Antioksidanttinen vaikutus

Manteliöljy sisältää runsaasti antioksidantteja, kuten E-vitamiinia, jotka auttavat suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.

Ihoa uudistava

Manteliöljy voi edistää ihosolujen uusiutumista ja auttaa vähentämään ihon ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä ja juonteita.

Hoitava

Manteliöljyä itsessään tykätään käyttää herkällä iholla, myös lasten ja vauvojen iholla. Se itsessään sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille, sillä se on myös kevyt ja helposti imeytyvä. Se hoitaa monia iho-ongelmia rauhoittaen ihoa.

Sheavoi

Sheavoi on erittäin ravitseva ja monipuolinen raaka-aine ihonhoidossa:

Erinomainen kosteuttaja

Sheavoi on erittäin kosteuttava ja auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon. Se imeytyy syvälle ihoon ja auttaa ehkäisemään kuivuutta ja hilseilyä erityisesti kuivassa ilmastossa.

Ravitseva ja pehmentävä

Sheavoi sisältää runsaasti rasvahappoja, kuten steariinihappoa ja öljyhappoa, jotka tekevät siitä erinomaisen aineksen ravitsemaan ja pehmentämään ihoa. Se auttaa myös parantamaan ihon elastisuutta ja joustavuutta.

Antioksidanttiset vaikutukset

Sheavoi sisältää antioksidantteja, kuten A- ja E-vitamiineja, jotka auttavat suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta ja hidastavat ikääntymisen merkkejä. Antioksidanttiset ominaisuudet tekevät sheavoista pidetyn ainesosan etenkin anti-ageing-tuotteisiin.

Rauhoittava

Sheavoi voi auttaa rauhoittamaan ärtynyttä ihoa ja lievittämään tulehdusta esimerkiksi auringonpolttamassa tai kuivassa ihossa.

Sopii herkälle iholle

Luonnollinen sheavoi on yleensä hyvin siedetty ja sopii useimmille ihotyypeille, myös herkälle ja ärtyneelle iholle. Se ei yleensä aiheuta allergisia reaktioita, mikä tekee siitä turvallisen vaihtoehdon iholle.

Oletko valmis antamaan ihosi kokea luonnon parantava voima? Kokeile Linea Nordicin 100 % vegaanista, 99,7% luonnollista yövoidetta! Muunmuassa nämä kaikki edellä mainitut tehoaineet sisältyvät yövoiteeseen.

Sen monipuoliset ja luonnolliset öljyt sisältävät valtavan määrän ihoa uudistavia ja kosteuttavia ainesosia, jotka tekevät siitä täydellisen vaihtoehdon kaikille ihotyypeille - mutta etenkin pohjoismaiselle iholle.

Anna suomalaisten marjaöljyjen, tieteen ja luonnon hoitaa ihoasi yön aikana. Saatavilla nyt verkkokaupasta!

Takaisin blogiin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua.