Nuorekkaan katseen salaisuus – tämän takia silmänympärysvoiteen käyttö kannattaa!

Silmänympärysvoide ikääntyvälle iholle

Elämisen merkit näkyvät usein ensimmäisenä ohuella ja herkällä silmänympärysihollamme. Huonosti nukutut yöt, epäterveellinen syöminen, liian vähäinen veden juonti, kuiva sisäilma… Peiliin katsoessa tekee usein mieli parahtaa epätoivosta, mikäli silmänympärysiho on jäänyt huonolle hoidolle.

Silmänympärysvoide on ihonhoitotuote, joka on suunniteltu erityisesti herkälle ja ohuelle silmänympärysiholle. Tämä alue on hyvin altis ikääntymisen merkeille, kuten ryppyjen, juonteiden ja tummien silmänalusten muodostumiselle. Silmänympärysvoiteen käytön omaksuminen osaksi säännöllistä ihonhoitorutiinia auttaa hidastamaan näiden merkkien syntymistä.

Mitä silmänympärysvoide tekee?

Silmänympärysvoiteen käyttö todellakin kannattaa, sillä se on suunniteltu nimenomaan kehomme herkintä ihoaluetta suojaamaan. Iho on silmien ympärillä huomattavasti ohuempi kuin muualla kasvoissa. Lisäksi ihoalueelta puuttuu kokonaan talia erittäviä rauhaset, jolloin sieltä haihtuu kosteutta huomattavasti muuta ihoa enemmän.

Linea Nordicin The Berries -sarjan suojaava ja kosteutta sitova silmänympärysvoide on yhdistelmä luonnon omia hellävaraisia ainesosia ja sen pohjana toimii suomalainen mustaherukka.

Mustaherukansiemenöljy sisältää runsaasti iholle tärkeitä GLA-rasvahappoja sekä vitamiineja ja sopii erityisesti herkälle silmänympärysalueelle. GLA-rasvahapot eli gammalinoleenihapot kuuluvat omega-6-rasvahappoihin, jotka ovat merkittäviä erityisesti ihon terveyden kannalta. Ne auttavat ylläpitämään ihon kosteutta ja joustavuutta vähentäen samalla tulehduksia ja ärsytystä. Lisäksi ne edistävät ihon uusiutumista.

Kosteuttavaan ja suojaavaan The Berries-silmänympärysvoiteeseen on lisätty myös sheavoita ja avokadoöljyä. Ne tuovat lisäkosteutusta sekä suojaavat ja ravitsevat ihoa. Sheavoi auttaa lukitsemaan kosteutta ihoon, sillä sen sisältämät rasvahapot muodostavat suojaavan kalvon ihon pinnalle. Kalvo blokkaa samalla myös ulkopuolelta tulevia haittatekijöitä, kuten ilmansaasteita ja UV-säteilyä. Avokadoöljy puolestaan sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka edistävät solujen uusiutumista ja auttavat ylläpitämään ihon terveyttä sekä nuorekkuutta.

Ihonhoidon kirkkaimpiin tähtiin kosmetiikan ainesosien saralla lukeutuu hyaluronihappo, joka on silmänympärysvoiteemme tehoaineena. Sillä on poikkeuksellinen kyky: se pystyy sitomaan itseensä kosteutta jopa tuhatkertaisesti omaan painoonsa nähden. Tämän avulla iho näyttää täyteläisemmältä ja sileämmältä hetkessä! Hyaluronihappo auttaa myös parantamaan ihon rakennetta ja kimmoisuutta, sillä se edistää kollageenin ja elastaanin tuotantoa.

Kotimainen ihmeaine koivunmahla

Erilaiset mahlat ovat kasvava supertrendi kosmetiikassa. Eikä ihme, sillä niistä on löydetty ihon vanhenemista hidastavia ominaisuuksia. Erityisesti suomalainen koivunmahla on löytänyt tiensä terveys- ja hyvinvointijuomien kautta myös kosmetiikan pariin ja se onkin merkittävä osa Linea Nordicin silmänympärysvoiteen koostumusta.

Koivunmahlaa on tutkittu tieteellisesti ja sen onkin todettu vahvistavan ja suojaavan ihoa antioksidanttisten ainesosiensa avulla. Koivunmahla sisältää runsaasti hedelmähappoja, C-vitamiinia sekä erilaisia ihoa hoitavia ja ravitsevia hivenaineita. Lisäksi mahla suojaa ihoa UV-säteilyltä ja tukee sen aiheuttamien ihovaurioiden korjaamista.

Mahlan sisältämät hedelmähapot auttavat ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyssä ja madaltavat ihon pinnan pieniä juonteita. C-vitamiini tasoittaa pigmenttimuutoksia ja edistää kollageenintuotantoa sekä kirkastaa ihon sävyä. Todellinen superaines siis!

Mihin ja milloin silmänympärysvoidetta käytetään?

Silmänympärysvoide ei siis missään tapauksessa ole turha osa ihonhoitorutiinia. Ikääntymisen merkkien torjumisen lisäksi sen käyttö voi tarjota myös ihanan hemmotteluhetken, joka auttaa rauhoittumaan ja lievittämään stressiä. Silmänympärysvoiteen käyttö kannattaa aloittaa jo 25-vuotiaana tai jo aiemmin, mikäli käyttää aktiivisesti silmämeikkiä.

Silmänympärysvoidetta käytetään aamuin illoin ihonhoitorutiinin loppuvaiheessa, seerumin jälkeen ennen kosteusvoidetta. Purista tuubista nuppineulan pään kokoinen pisara sormenpäähän (nimetön sormi on paras tähän) ja levitä hellävaraisesti silmänympärysiholle.

Aloita silmänympärysvoiteen levitys yläluomelta kulmakarvan alta. Sivele voidetta luomelle kevyesti silmän sisänurkasta ulospäin suuntautuvin vedoin. Liikkuvalle luomelle voidetta ei tarvitse levittää lainkaan. Myös alaluomella aloita sisänurkasta ja levitä voide hellävaraisin vedoin kevyesti painaen.

Miellyttävän marjainen tuoksu ja hyvin imeytyvä koostumus takaa ihanan lopputuloksen! Saat tilattua The Berries -silmänympärysvoiteen suoraan kotiisi verkkokaupastamme.
Takaisin blogiin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua.