Silmänympärysiho talvella: kuinka hoitaa herkkää ihoa?

Paras silmänympärysvoide
Talvi tuo kylmillä viimoillaan omat haasteensa ihonhoidolle. Varsinkin silmänympärysiho on erityisen herkkä talven olosuhteille, ja siksi se tarvitsee erityistä huolenpitoa.
Luonnonkosmetiikka tarjoaa loistavan vaihtoehdon herkän silmänympärysihon hoitoon, ja tässä blogissa jaamme parhaat vinkit ja niksit talvisen silmänympärysihon hoitoon luonnonkosmetiikan avulla.

Kosteuta ja suojaa luonnollisesti

Talvella ilman kosteus laskee, ja kylmä ilma voi kuivattaa ihoa entisestään. Joillakin silmänalusiho kuivuu niin pahasti, että meikkikään ei meinaa levittyä ja puuterin laittaminen on silkka mahdottomuus.
Luonnonkosmetiikan silmänympärysvoiteet, jotka sisältävät kosteuttavia ainesosia,auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Samalla ne toimivat suojana kylmyyttä vastaan, muodostaen iholle kuin näkymättömän suojakalvon.

Valitse oikeat ainesosat

Luonnonkosmetiikassa on monia ihonhoidossa käytettäviä hyödyllisiä ainesosia, jotka sopivat erityisen hyvin herkälle silmänympärysiholle.
Etsi silmänympärysvoiteista ainesosia, jotka superkosteuttavat, mutta myös rauhoittavat ihoa. Esimerkiksi hyaluronihappo on erinomainen luontainen kosteuttaja, silä se sitoo kosteutta itseensä jopa 100 kertaa oman painonsa verran!
Tämä on erityisen tärkeää talvella, kun ilmankosteus on alhainen.

Vältä voiteita, jotka sisältävät voimakkaita kemikaaleja tai hajusteita, jotka voivat ärsyttää herkkää ihoa.

Hellävarainen puhdistus

Talvella on tärkeää pitää huolta myös ihon puhdistuksesta. Käytä lempeää puhdistusainetta, joka ei kuivata ihoa liikaa. Vältä myös liialla kuumalla vedellä läträämistä, sillä se voi poistaa iholta luonnolliset öljyt, joiden tehtävänä on suojata ihoa.

Luonnonkosmetiikan puhdistustuotteet, kuten öljypohjaiset puhdistusaineet tai miedot puhdistusemulsiot, ovat ihanteellisia herkälle silmänympärysiholle. Ne poistavat tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet samalla säilyttäen ihon kosteustasapainon.

Myös luonnollinen silmämeikinpoistoaine on hyvä vaihtoehto.

Pssst. Oletko koskaan kokeillut kookosöljyä silmämeikin puhdistuksessa? 🥰

 kookosöljy iholle

Aurinkosuoja myös talvella

Vaikka vuoden pimeimpään vuodenaikaan ajatus voi tuntua jopa hupsulta – on aurinkosuojaa silti hyvä käyttää. Käytä päivittäin silmänympärysiholle sopivaa aurinkosuojaa, joka suojaa herkkää ihoa haitallisilta UV-säteiltä.

Myös päivävoide aurinkosuojalla on hyvä, helppo ja jopa edullisempi vaihtoehto!

Sisäinen kosteutus

Muista, että ihonhoito ei rajoitu vain ulkoisiin tuotteisiin. Juo riittävästi vettä pitääksesi ihon kosteutettuna myös sisältä päin. Talvella saatat unohtaa juoda tarpeeksi vettä, joten pidä vesipullo aina käden ulottuvilla - jos mahdollista!

Lopuksi, muista olla kärsivällinen ja säännöllinen ihonhoidossa. Tulokset eivät välttämättä näy heti, mutta jatkuva ihonhoito, riittävä kosteutus sekä hellävarainen kohtelu auttavat pitämään silmänympärysihon terveenä ja kauniina myös talven pakkasten paukkuessa.

Luonnonkosmetiikka tarjoaa loistavan tavan hoitaa herkkää ihoa luonnonmukaisesti ja tehokkaasti. Nauti talvesta hehkuvan ihon kera!

the Berries - eye cream

Suomessa Linea Nordicin suojaava silmänympärysvoide on yhdistelmä hellävaraisia, luonnon omia ainesosia herkälle silmänympärysalueelle.

  • Pohjana suomalainen mustaherukansiemenöljy
  • Hyaluronihappo on superkosteuttava ainesosa
  • Koivunmahla uudistaa soluja sekä sisältää suuren määrän antioksidantteja
  • Sheavoi sekä avokadoöljy antavat lisäkosteutusta ja suojaavat sekä ravitsevat herkkää silmänympärysihoa.

Silmänympärysvoide

 Tutustu ja tilaa Linea Nordicin verkkokaupasta.

Takaisin blogiin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua.