Brändin tarina

Linea Nordic tuo ylellisen ja innovatiivisen kosmetiikan kaikkien kuluttajien saataville hyödyntämällä suomalaista alkukantaista luontoa ja sen ympärivuotista elinvoimaa. Meidän visiomme on olla yksi kosmetiikka-alan suurimmista edelläkävijöistä ja haluamme tarjota jokaiselle kuluttajalle mahdollisuuden pieneen palaseen arjen luksusta.

Mitä tarjoamme ihollesi?

Ihonhoitotuotteidemme pohja perustuu luonnollisiin, puhtaisiin raaka-aineisiin ja tehoaineisiin: suomalaiset marjaöljyt, adaptogeeniset kasvi- ja yrttiöljyt, luonnon omat tehoaineet, vitamiinit ja antioksidantit. Kaikki tuotteemme on suunniteltu erityisesti pohjoismaista ilmastoa ja ihotyyppejä ajatellen. Tuotteemme eivät koskaan sisällä ylimääräisiä kosmetiikassa käytettäviä kemiallisia täyte- tai lisäaineita. Tähtäämme tuotekehityksessä aina luonnonmukaiseen kokonaisuuteen, tuotteidemme luonnollisuusasteet ovatkin tuotteesta riippuen 96–100 %. Tuotekehityksessä sekä tuotteiden valmistuksessa käytämme suomalaista, sertifioitua kosmetiikkatehdasta.

Mitä tarjoamme luonnolle?

Haluamme kantaa oman vastuumme eettisemmän ja oikeudenmukaisemman kosmetiikkateollisuuden kehittämiseksi – kaikki tuotteemme ovat 100 % vegaanisia sekä dermatologisesti testattuja. Ympäristö ja luonto ovat sydäntämme lähellä ja pyrimme kaikissa päätöksissä toimimaan aatteidemme mukaisesti. Kaikki pakkausmateriaalit tuubeista lähetyslaatikoihin valmistetaan kierrätetystä materiaalista ja lähetyslaatikot ovat 100 % hiilineutraaleja. Kaikki pakkausmateriaalit ovat myös uudelleenkierrätettäviä. Me haluamme nähdä asian niin, että jokainen meiltä lähtevä tuote on yksi muovipussi vähemmän luonnossa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Haluamme pitää asiakkaistamme huolta ja varmistaa, etteivät tuotteesi lopu kesken. Ratkaisimme tämän ongelman tarjoamalla kertalähetyksen lisäksi uudenlaisena vaihtoehtona joustavan tilaajan edut. Mikäli tuotteet miellyttävät sinua, joustavana tilaajana voit vastaanottaa tuotteitamme säännöllisillä toimituksilla niin pitkään, kuin haluat - ilman pakollisia määräaikaisuuksia tai isoja vuosien tuotelähetyksiä.

Joustava tilaus tarkoittaa toimitusvälin muokkaamista juuri omaan käyttöösi sopivaksi. Tuotteemme ovat hyvin riittoisia, mutta kuitenkin kosmetiikan käytöstä puhuttaessa kulutusmäärä ja riittoisuus vaihtelevat hyvin yksilöllisesti. Joustavana tilaajana voit aina muokata toimitusväliäsi asiakaspalvelumme kautta ja tehdä säännöllisestä ihonhoidosta itsellesi helpompaa – saat uudet tuotteet kotiin toimitettuna aina oikeaan aikaan. Joustava tilausmuoto on myös aina vastaavan sisältöistä kertalähetystä edullisempi vaihtoehto.

The Secrets of Natural Beauty.

Linea Nordic